De mensen achter Neuroscan

Marijke Hofstede

Praktijkmanager

Marijke heeft in 2009 samen met Paul NeuroScan opgericht en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de praktijk. Zij zorgt voor een goede coördinatie in een gastvrije omgeving waarin cliënten zich snel op hun gemak voelen. In haar vrije tijd kan je haar vinden in of op het water. Het leukst vindt ze de Friese meren en de Waddeneilanden.

Paul du Jour

BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut Registerpsycholoog - Specialist NIP Gezondheidszorg / NIP Kinder en Jeugd

Paul volgt op de voet alle nieuwe ontwikkelingen om psychische klachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Neuromodulatie technieken hebben al jarenlang zijn bijzondere interesse. Hij is lid van de secties neuropsychologie en neurofeedback van het Nederlands Instituut van Psychologen en in het bezit van de titel BCN de Biofeedback Certification International Alliance. In zijn vrije tijd is Paul vaak langs, in of op het water te vinden, lopend, fietsend, zwemmend, schaatsend of op de ski’s.

Manon Mampaey

GZ-psycholoog/orthopedagoog

Manon heeft veel ervaring en de afgelopen 12 jaar heeft zij samen met collega’s een eigen praktijk gehad. Als specialisme heeft zij het onderzoeken van “schoolgerelateerde problematiek”. Zij doet brede diagnostiek bij vraagstellingen als dyslexie, hoofdbegaafdheid, profiel-en beroepskeuze. Wanneer klachten onverklaarbaar zijn of als het leren (of op school in het algemeen) niet zo lekker loopt, vindt Manon het een uitdaging om hier duidelijkheid in te brengen. Daarnaast is zij expert in oudertraining en opvoedondersteuning. Haar vrije tijd brengt zij graag door samen met haar gezin. Verder is zij sportief en houdt zij van koken en lezen.

Eline Schakel

Psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog en neurofeedbacktherapeut

Eline is werkzaam als psycholoog en neurofeedbacktherapeut. Ze is afgestudeerd in de richting kinder- en jeugdpsychologie en beleeft veel plezier aan het werken met kinderen. Daarnaast heeft ze ervaring met het psychologisch onderzoeken van volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. Eline is geïnteresseerd in neuropsychologie en de wisselwerking tussen de hersenen en het gedrag. In haar vrije tijd vindt Eline het leuk om concerten en musicals te bezoeken. Daarnaast heeft ze een passie voor koken en houdt ze ervan om reizen te maken.

Sarah van Gelderen

Psycholoog en neurofeedback therapeut

Reeds van jongs af aan heeft Sarah een passie voor het werk met kinderen. Om die reden is zij kinder- en jeugdpsychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie heeft Sarah ruime kennis en ervaring opgedaan in het onderzoeken en behandelen van kinderen en jongeren met uiteenlopende klachten. Omdat bij NeuroScan niet alleen gedrag, gedachten en gevoelens, maar bovendien het verband met de werking van de hersenen aan bod komen, voelt zij zich erg op haar plek. Sarah houdt van katten en is dol op lekker eten, vooral Italiaans.

Mila Booy

Psycholoog en neurofeedback therapeu

Mila is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting Klinische Neuropsychologie. Haar interesse heeft altijd al bij kinderen gelegen en daarom heeft zij ook gekozen voor de richting kind en jeugd. Vanaf haar 14e heeft zij regelmatig opgepast op kinderen van verschillende leeftijden; van baby tot puber. Door het oppassen en haar stage op een praktijkschool heeft zij veel ervaring opgedaan over het omgaan met kinderen en jongeren en hoe een band met ze op te bouwen. Daarnaast houdt zij ook veel van naar festivals gaan, koken en nieuwe steden ontdekken.

Laura Bovée

Psycholoog

Laura wist toen ze in de brugklas zat al dat zij graag psycholoog wilde worden. Het gedrag van mensen en het ontstaan hiervan vindt zij erg interessant. Laura is afgestudeerd in de richting klinische neuropsychologie. Tijdens haar stage deed ze ervaring op in de ziekenhuispsychiatrie. Laura vindt het fijn om mensen verder te helpen wanneer ze vastlopen, hoe oud ze ook zijn en op welk gebied dan ook. Als Laura geen psycholoog was geworden, dan was ze nu bakker of danseres. In haar vrije tijd is ze dan ook vaak in de keuken of in de dansschool te vinden.

Christine van Herk

Psycholoog

Christine heeft de master Medische Psychologie gedaan, met het accent kind & jeugd. Hierdoor is zij geïnteresseerd geraakt in niet alleen de mentale gezondheid, maar ook in de samenhang tussen mentale en lichamelijke gezondheid. Het is voor haar een uitdaging om meer inzicht te krijgen in het gedrag van een persoon en daarbij passende hulp te bieden. In haar vrije tijd vind zij het leuk om naar musicals te gaan of nieuwe gerechten uit te proberen, met name curry's zijn dan favoriet. Ook kan zij er van genieten om zich te verliezen in een goed boek.

Lotte van der Knaap

Psycholoog

Ik heb mijn bachelor psychologie behaald in Tilburg en vervolgens mijn master neuropsychologie in Utrecht. Ik heb ervaring opgedaan met voornamelijk kinderen, bij wie de samenhang tussen de ontwikkeling van het brein en het gedrag zo mooi, maar ook zo kwetsbaar kan zijn. Het is prachtig om te ontdekken hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, en te kunnen bijsturen wanneer dat nodig is. Ik vind het daarbij belangrijk om de nadruk te leggen op wat iemand zijn kwaliteiten zijn en die in te zetten. In mijn vrije tijd wandel of hardloop ik graag in Brabantse omgeving, geniet ik met vrienden van lekker eten, drinken en muziek en waag ik graag een dansje.

Jolanda van de Putte

management assistent

Jolanda is sinds juni 2019 werkzaam als management assistent en zij is de rechterhand van Paul en Marijke. Ze zorgt voor het administratieve proces, afwikkeling en bewaking en heeft de leiding over het secretariaat. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar gezin en vrienden en ze geniet van tuinieren, winkelen en vakanties. Als sport doet ze aan aerobic en yoga.